Funkadelic Events Funkadelic Events Funkadelic Events

Party Info

FUNKADELIC "WHERE IT ALL STARTED..."

ANNO Almere - Zaterdag 8 december 2018


De geruchten gingen al rond maar nu kunnen we het echt bevestigen!

Noteer zaterdag 8 december 2018 met grote uitroeptekens in je agenda, want FUNKADELIC komt i.v.m. het 10 jarig bestaan eenmalig terug naar de stad waar het allemaal is begonnen.

10 jaar geleden begon het avontuur met alleen maar uitverkochte edities in NOX Almere en vervolgens Anno Almere, met de grootste dj’s zoals Afrojack, Hardwell, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Benny Rodrigues, Erick E, Chuckie en nog veel meer.

Voor deze hele speciale editie, waar de organisatie erg naar uitkijkt is een van de grootse en populairste dj’s van ons land uitgenodigd namelijk BENNY RODRIGUES!

Ons advies

Het advies is om je ticket op tijd te bemachtigen, want de kans dat deze editie in de absolute hotspot van Almere “Club Anno” gaat uitverkopen is zeer groot!

Voorverkoop

De VVK start op dinsdag 16 oktober om 19:00 uur via Tickets en de 1e 50 tickets kosten slechts € 7,50 (max. 4 per persoon).

  • Tickets Fase 1 € 7,50
  • Tickets Fase 2 € 10,00
  • Tickets Fase 3 € 12,50
  • Tickets Fase 4 € 15,00

Luxe die je verdient!!

Hou je van een beetje luxe, koop dan een VIP-ticket voor € 35,00. Deze biedt toegang tot het VIP-deck en is inclusief een welkomstdrankje naar keus en sushi van Restaurant Sake. Let op! Slechts 50 VIP-tickets beschikbaar.

Voor VIP-tafels: VIP@Funkadelicevents.nl of 0613879945


WWW.FUNKADELICEVENTS.NL | #FNKDLC #house #deephouse #techhouse #techno #exclusivehouseevent #tenyears #bennyrodrigues #soldout


Aanwezigheid

Zet jezelf vast op “AANWEZIG” en maak kans op leuke winacties.

Ik ben zeker aanwezig

 

Facebook

 

Positive SSL